Opiskeluinfo

Opiskelija
Tarkista tarjotaanko kiertotalous.nyt- peruskurssia jo oppilaitoksessasi. Vinkkaa opettajallesi mahdollisuudesta hyödyntää kiertotalous.nyt- materiaalia. Opiskele kiertotalous.nyt- kokonaisuus itsenäisesti ja selvitä, voitko sisällyttää sen osaksi tutkintoasi esimerkiksi vapaasti valittaviin opintoihin.
Opettaja
Kiertotalous.nyt soveltuu jokaisen alan opettajalle, sillä sen hyödyntäminen ei vaadi erityistä kiertotalouden tuntemusta. Voit sisällyttää oman alasi näkökulmia ja aiheita kurssiin lähiopetuksen ja projektitehtävien kautta. Hyödynnä kiertotalous.nyt- materiaalia kokonaan tai osittain, ja kokoa siitä kiertotaloutta käsittelevä kurssi osaksi opetustarjontaasi. Ohjeellisen kiertotalous.nyt- opintojakson laajuus on 5 opintopistettä. Tutustu Opettajalle- osioon, josta löydät yksityiskohtaisemmat ohjeet ja kurssisuunnitelman.
Tutustu materiaaliin ja aloita opiskelu
Tutustu materiaaliin ja aloita opiskelu kiertotalous.nyt- sivustolla. Kiertotalous.nyt- kokonaisuus sijaitsee Helsingin yliopiston MOOC- alustalla (Massive Open Online Course), jonne kaikilla on vapaa pääsy. Voit kirjautua alustalle vierailijana, mutta huomaathan, että tehdäksesi monivalintatehtäviä, sinun tulee luoda käyttäjätunnus sivustolle.

Haluathan olla viemässä maailmaa kestävän kehityksen polulle.

Jotta voit tehdä monivalintatehtäviä, sinun tulee luoda käyttäjätunnus mooc Helsinki alustalle. Voit myös kirjautua sivustolle vierailijana.